HDV Zat. Toernooi 14 Augustus 2021

HDV Toernooi:

Leidse studenten heer en meester!!

Door een afmelding van Excelsior R. vanwege COVID 19-meldingen moest HDV in allerijl

nog haar toernooiprogramma omgooien. Besloten werd dat deelnemers SVV, Football Factory en HDV een hele competitie zouden spelen met duels van twintig minuten. Football Factory bleek duidelijk de betere ploeg in het toernooi.

SVV – Football Factory

In een gelijkopgaande wedstrijdje kregen beide ploegen goede kansen, maar hielden de doelverdedigers Lars Hulstkamp (SVV) en Gijs Minnema (Football Factory) hielden hun doelen schoon: 0-0.

HDV – SVV

SVV begon voortvarend aan het duel en opende in de eerste minuut al de score. Remy Maduro schoot de 0-1 binnen en dit bleek ook na twintig minuten de eindstand.

SVV – HDV

Ondanks een goede openingsfase kwam HDV toch in de vierde minuut op achterstand. Na een mislukte aanval van HDV werd Abdi Abubakar met een lange bal bereikt. De speler van SVV verschalkte vervolgens HDV-doelman Joey Schermer. Twee minuten later zette HDV een goede aanval op. Nassim Tahboun (HDV JO19-speler) kreeg de bal van SVV-doelman Lars Hulstkamp en schoot de 1-1 binnen. SVV pakte daarna de zege door doelpunten van Soufian Saissay en Abdi Abubakar. HDV-er Kenneth Drenth zag tussendoor nog een treffer afgekeurd worden vanwege buitenspel: 3-1.

Football Factory – HDV

HDV-doelman Said Sealiti kreeg al binnen tien minuten spelen twee treffers om de oren. Namens de Leidse ploeg prikte Gokhan Yazici twee doelpunten binnen. Na een kwartier spelen dacht HDV-er Kenneth Drenth de aansluitingstreffer te maken, maar hij werd door de assistent-scheidsrechter van Football Factory afgevlagd wegens buitenspel.

1 of 3

HDV – Football Factory

Al na een enkele seconden lag de 0-1 in het Haagse doel. Thijs de Jong brak door de defensie van HDV heen en schoot de enige treffer van het duel binnen. Beide ploegen kregen genoeg mogelijkheden maar de stand bleef 0-1.

Football Factory – SVV

Het duel tussen koplopers Football Factory en SVV was erg spannend. SVV-er Remy Maduro zag zijn goede inzet gered worden uit de kruising door doelman Gijs Minnema. In de laatste minuut kreeg spits Gokhan Yazici een lange bal van achteren en kon met zijn derde doelpunt van het toernooi Football Factory een 1-0 zege bezorgen.