top of page

SPONSOR WORDEN

vv HDV (Houdt Dapper VOL), is een begrip in Den Haag. Zowel op zaterdag als zondag worden vele wedstrijden gespeeld op het fraaie sportcomplexin het zuiderpark.

HDV heeft met zijn fantastische sportcomplex een goede toekomst.  De trainingsfaciliteiten zijn de afgelopen jaren op een nog hoger niveau gebracht. Bijzonder trots zijn we op ons nieuwe hoofdveld. We beschikken over een schitterende lichtinstallatie rondom het hoofdveld waardoor ook avondwedstrijden mogelijk zijn. Uw rol als sponsor is van groot belang om de toekomstbeelden daadwerkelijk te waarborgen en zelfs uit te breiden.

WAAROM SPONSOREN BIJ HDV?

Dankzij een zeer groot aantal vrijwilligers, dat zich dagelijks of wekelijks inzet voor de club, kunnen wij als vereniging blijven bestaan. Maar met al die vrijwilligers alleen lukt het niet om HDV op "peil" te houden. Hiervoor zijn ook donateurs, sponsors en particulieren nodig die de club een warm hart toedragen.

 

Sponsoring is voor HDV een onmisbare bron van inkomsten bij het realiseren van een sluitende begroting. De club investeert onder andere in haar jeugdspelers door het aanstellen van trainers en het beschikbaar stellen van middelen. 

De visie op het voetbal van nu blijkt niet anders te zijn dan die bij de oprichting van de club in 1917: investeren in de eigen jeugd. We willen op elk niveau minimaal 2 teams hebben om zo de doorgroei naar de selectie in tact te houden.

De uitstraling van de club is haar 102 jarig bestaan zondermeer sportief, fair en goed te noemen. De club staat bekend als een ‘prettige’ club die zich gelukkig mag prijzen met een schitterende accommodatie. 

Sponsoring van HDV is een uitstekend middel om uw sympathie en verbondenheid met de voetbalclub te benadrukken, terwijl uw naamsbekendheid groter kan worden.

Voor een persoonlijke toelichting of nadere detaillering kunt u contact opnemen met de sponsor-commissie via voorzitter@vvhdv.nl 

 

Wij hebben de volgende, te combineren, sponsormogelijkheden voor u:

  1. Topsponsoring 

  2. Reclamebord in de langs het hoofdveld 

  3. Vlaggen bij het hoofdveld 

  4. Teamsponsoring via shirts, trainingspakken, etc. 

  5. Advertentie op het Monitor Informatie Systeem (MIS) 

  6. Advertentie op de website van HDV

  7. Link naar uw eigen website op www.vvhdv.com 

  8. Wedstrijdbal thuiswedstrijd van het 1e elftal 

  9. Jeugdtoernooien en andere activiteiten voor de jeugd 

  10. Vrienden van vvhdv (club van 50) 

Logo-HDV-2.png
bottom of page