top of page

ALGEMENE INFORMATIE 


HDV NAAST SPORT CAMPUS
DEN HAAG

We gaan weer voetballen en trainen maar dat kan niet zonder vrijwilligers.

Er is dringend op de training avonden bar en keuken hulp nodig.

Kan je B.V. niet trainen door een lichte  blessure meld je dan aan voor deze avond bardienst of voor in de keuken.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT !
Zoals iedereen wel weet , of behoort te weten , bestaat een vereniging voor bijna 100 % op de inzet van vrijwilligers. En hoewel het woord vrijwilliger suggereert dat deze inzet niet verplicht is werkt het in de praktijk anders.

Van ieder lid, of de vader/moeder/verzorgende van deze, wordt verwacht dat deze zich een paar uur per maand inzet voor de vereniging. Gewoon voor het algemeen belang. Voor de meeste werkzaamheden hoeft dat zelfs niet gevraagd te worden .

Als je voetbalt help je gewoon je leider en/of trainer even met algemene zaken zoals  de kleedkamer open te maken , de trainingsspullen mee te nemen etc. Loop je in de kantine , zie je een leeg glas/ flesje , dan neem je dat mee naar de bar om af te geven etc.
Eigenlijk het werk wat je thuis ook doet , dan help je je moeder met boodschappen, de tafel afruimen !

Maar de wat grotere werkzaamheden , daar wordt wel actief hulp bij gevraagd. De laatste jaren is de , vanzelfsprekende, inzet van vrijwilligers sterk afgenomen . Een klein groepje probeert alles in stand te houden, maar het lukt niet meer. We hebben dringend behoefte aan extra inzet van vrijwilligers op elk niveau ! Van opruimwerkzaamheden , onderhoud  van de kleedkamers tot en met hulp bij de algehele leiding ( bestuursfuncties).

En dat kan op alle dagen in de week , bijna op alle momenten. Meestal bij de vereniging, soms ook vanuit huis . Dit alles in overleg met de reeds aanwezige kleine groep vrijwilligers.

Je helpt dan de vereniging met alle onderdelen van de organisatie , waardoor je zal merken dat het leuker wordt om bij  de HDV-familie te horen.

Wil je niet wachten maar je al opgeven ?

Stuur een mail naar : rodneys1970@hotmail.com of naar awapronk@telfort.nl

 

 

 

 

 

Belangrijke wijziging in beleid toedeling scheidsrechters.

 

Het Bestuur van HDV heeft na overleg met de HDV Scheidsrechterscommissie moeten besluiten tot een belangrijke en ingrijpende wijziging. Vanwege tekort aan verenigingsscheidsrechters , wordt het beleid als volgt gewijzigd: zowel voor de senioren als de jeugd wordt het uitgangspunt: "zelf regelen" (van een scheidsrechter bij de thuiswedstrijden). De groep nog beschikbare en inzetbare HDV-scheidsrechters is te klein om het nu ontstane tekort volledig op te vangen. Daarbij komt dat er ook tekorten zijn bij de KNVB. Nu al is de realiteit dat HDV veel vaker zelf voor een scheidsrechter zal moeten zorgen voor bijvoorbeeld HDV zaterdag 2 en HDV zondag 3 - 4 - 5 - 35+1 - 35+2

 

We zullen dus wel verenigingsscheidsrechters blijven toedelen (let dus goed op en hou de voetbal.nl/Sportlink/wedstrijdzaken app in de gaten), maar geen enkel team kan vanaf heden automatisch rekenen op een scheidsrechter bij de thuiswedstrijden. Mocht je een arbiter hebben meld het dan bij Alex Pronk zodat hij in het systeem kan zetten. (scheidsrechter moet wel KNVB lid zijn)

 

Mocht er belangstelling zijn om een scheidsrechterscursus te doen, meldt je dan s.v.p. bij Rodney Schrauwen (E-mail rodneys1970@hotmail.com) of bij (Alex Pronk E-mail : awapronk@telfort.nl).

 

VORM

Het opleidingsdeel bestaat uit 4 bijeenkomsten van 3 uur met praktijkoefeningen op locatie. Elke maand is er een bijeenkomst. De opleiding wordt 's avonds gegeven op de accommodatie van een voetbalvereniging. Tijdens de opleiding krijgen de deelnemers opdrachten die altijd te maken hebben met de eigen wedstrijden. Het ervaringsdeel bestaat uit het fluiten van minimaal 4 stagewedstrijden bij jouw vereniging

Alex Pronk

KNVB zaalarbiter,

wedstrijssecretaris   Email: awapronk@telfort.nl

Coördinator toernooien, oefenwedstrijden

safe_image.jpg

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

Logo-HDV-2.png
bottom of page